Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Θερμοκήπια

Συστήματα ελέγχου Θερμοκηπίων

H Agrostis είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος για την Ελλάδα των αυτόματων συστημάτων ελέγχου θερμοκηπίων της ολλανδικής SERCOM. Τα συστήματα αυτά χαρακτηρίζονται από την αξιοπιστία και την ευελιξία τους (προσαρμόζονται ανάλογα με το μέγεθος του θερμοκηπίου και τον αριθμό των υπό έλεγχο συστημάτων).  Όλες οι λειτουργίες του θερμοκηπίου μπορούν να ελέγχονται από ένα κεντρικό σημείο με τη χρήση οθόνης αφής ή Η/Υ και του κατάλληλου λογισμικού στην ελληνική γλώσσα.
 

Συμβουλευτικές Υπηρεσίες

Η Agrostis συνεργάζεται με εξειδικευμένα εργαστήρια για την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών που αφορούν στην λίπανση των καλλιεργειών, κυρίως θερμοκηπιακών. Ειδικότερα παρέχονται συνταγές λίπανσης για κάθε στάδιο ανάπτυξης της καλλιέργειας είτε πρόκειται για καλλιέργεια στο έδαφος είτε σε υπόστρωμα (υδροπονία).

κεφαλή υδρολίπανσης SC 720 κεφαλή υδρολίπανσης SC 720 κεφαλή υδρολίπανσης SC 720

Απαραίτητη προϋπόθεση για την υγιή ανάπτυξη της καλλιέργειας και για την επίτευξη μεγάλης παραγωγής είναι η σωστή λίπανση! Τα υδροπονικά συστήματα απαιτούν λίπανση ακριβείας με συνεχή ρύθμιση της αγωγιμότητας EC και του pH.

Η Agrostis σε συνεργασία με εξειδικευμένο εργαστήριο της Ολλανδίας, παρέχει εξειδικευμένες συμβουλές για λίπανση υδροπονικών καλλιεργειών

Οι συνταγές υδρολίπανσης εξάγονται συνήθως για κάθε στάδιο της καλλιέργειας, για παράδειγμα οι βασικές συνταγές για τη λίπανση της τομάτας είναι:

  1. Διαβροχή υποστρώματος
  2. Έναρξη μέχρι την πρώτη ανθοφορία
  3. Πρώτες ταξιανθίες 1+2
  4. Ταξιανθίες 3 + 4
  5. Ταξιανθίες 5-9
  6. Ταξιανθίες 10 και 11

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείται να επικοινωνήσετε μαζί μας.

 

{chronoforms5}Analyses_Recipes{/chronoforms5}