Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Γεωργία Ακριβείας

ifarma appifarma – Εφαρμογή Διαχείρισης Γεωργικών Εκμεταλλεύσεων

Το ifarma, μια εφαρμογή λογισμικού που απευθύνεται στον σύγχρονο αγρότη για την διαχείριση της αγροτικής του εκμετάλλευσης διατίθεται ήδη σε κάθε ενδιαφερόμενο.

Η εφαρμογή ifarma απευθύνεται κυρίως σε αγρότες που επιθυμούν να ασχοληθούν με τη γεωργία ακριβείας, χρησιμοποιώντας τη βοήθεια της σύγχρονης τεχνολογίας των φορητών συσκευών αφής.

Το ifarma αποτελεί επιλέξιμη δαπάνη στα σχέδια βελτίωσης.

H κατασκευή του ifarma χρηματοδοτήθηκε στο πλαίσιο του προγράμματος ''Νέα Καινοτομική Επιχειρηματικότητα'' του ΕΠΑΝ ΙΙ του ΕΣΠΑ 2007-2013.

 Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της εφαρμογής.
 

Οθόνη Βασικών Δεδομένων Οθόνη αγροτεμαχίων

 

Λογισμικό Διαχείρισης Ομάδων Παραγωγών

To συγκεκριμένο λογισμικού αφορά την πλήρη παρακολούθηση των παραγωγών – μελών της ομάδας, των αγροτεμαχίων τους, των καλλιεργειών και των εκτελούμενων καλλιεργητικών εργασιών. Συλλειτουργεί πλήρως με την εφαρμογή διαχείρισης γεωργικών εκμεταλλεύσεων ifarma μέσω cloud. Για περισσότερες πληροφορίες ενημερωθείτε από την ιστοσελίδα του λογισμικού.

 

ifarma cloud

 

 

Εγγραφή στη Mailing List

Αν θέλετε να ενημερώνεστε για την εφαρμογή ifarma και για την εταιρεία agrostis μπορείτε να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας στη φόρμα εγγραφής κι εμείς θα σας ενημερώνουμε, μέσω newsletters, για τα νέα μας (παρουσιάσεις του ifarma, εκθέσεις, καινούριες λειτουργίες-εκδόσεις, κ.α.).

Φόρμα Εγγραφής